Frökungen blir Flora Mea - Flora Mea

Frökungen blir Flora Mea

Frökungen, en av Sveriges mest populära webbutiker för fröer och trädgårdsprodukter, har bytt namn till Flora Mea. Namnbyte kommer inte bara med ett nytt namn och en ny logotyp, utan också med en ny och förbättrad webbplats och kundupplevelse.

Flora Mea är ett namn som passar företagets fokus på trädgårdsprodukter och växtliv perfekt. "Flora" kommer från latin och betyder "blomma", medan "Mea" betyder "min" på latin, vilket ger en personlig touch till namnet och förstärker företagets relation till sina kunder.

Som en del av övergången till Flora Mea kommer företaget också att utöka sitt sortiment fröer och tillbehör, med mer fokus på ekologisk odling och hållbarhet. Företaget kommer att fortsätta erbjuda högkvalitativa fröer och trädgårdsprodukter, men också bredda sitt utbud till att inkludera produkter och tjänster för hållbar trädgårdsodling.

Sammanfattningsvis är namnbytet från Frökungen till Flora Mea en naturlig utveckling för företaget. Det nya namnet och den förbättrade webbplatsen ger en bättre och mer personlig kundupplevelse, samtidigt som företaget fortsätter att erbjuda högkvalitativa trädgårdsprodukter och breddar sitt utbud till att inkludera produkter för hållbar trädgårdsodling. Så, varför inte kolla in den nya och förbättrade Flora Mea-webbplatsen och upptäck allt som den har att erbjuda!

Populärt just nu