Flora Mea är ett företag med en passion för att förädla och sprida kunskap om växter och trädgård. Vi är en grupp entusiastiska experter som har en djup kärlek till naturen och en vilja att hjälpa människor att skapa och odla vackra och livskraftiga trädgårdar.

Sedan starten har vi strävat efter att erbjuda de högsta kvaliteterna på fröer och växter, samt att ständigt utveckla vårt sortiment för att möta våra kunders behov. Vi är stolta över vår noga utvalda samling av fröer från hela världen, inklusive sällsynta och exotiska arter.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att upptäcka glädjen, tryggheten och tillfredsställelsen som kommer med att odla sina egna växter och skapa en livskraftig och vacker trädgård. Vi stöder våra kunder varje steg på vägen, från val av fröer till vägledning om odling och skötsel.

Vi är dedikerade till att leverera den den bästa kundservicen. Vi hoppas att du kommer att dela vår passion och bli en del av vår gemenskap här på Flora Mea.

Flora Mea - där drömmar växer.

Logistik

Flora Meas lager är beläget i Tidaholm dit alla fröer och tillbehör levereras löpande från olika delar av världen. Vi lägger mycket tid och energi på att hitta nya produkter. Ordrar paketeras och skickas dagligen. Idag köper vi in från Holland, England, Tyskland, Estland, Frankrike och Sverige givetvis.

Trygg partner

Flora Mea grundades redan 2006 och drivs sedan 2023 a personer med expertis inom odling, teknik, e-handel, marknadsföring och företagsutveckling. Vårt mål är att vara din naturliga partner när du vill skapa din gröna oas. Låt oss hjälpa dig att uppnå dina gröna drömmar!

Företagsuppgifter

Flora Mea AB

Marina Kijls väg 14

44332 Lerum

Org. nr: 559417-6736

support(at)floramea.com