10 fröer att odla i Mars - Flora Mea

10 fröer att odla i Mars

Att odla frön är ett spännande och tillfredsställande sätt att starta din egen trädgård eller grönsaksodling. Om du planerar att odla frön i mars finns det många valmöjligheter att välja mellan. Här är 10 fröer att odla i mars.

  1. Gurka

Gurka är en av de mest populära grönsakerna att odla i trädgården och de kan sås inomhus i mars. Välj mellan en mängd olika sorter, inklusive gurkor för inläggningar och mindre sorter som lämpar sig för odling i behållare.

  1. Zucchini

Zucchini är en annan favorit i grönsaksodlingen. Dessa kan också sås inomhus i mars. Välj mellan en mängd olika sorter, från mindre zucchinis som passar i behållare till stora zucchinis som är utmärkta för bakning.

  1. Paprika

Paprika är en annan grönsak som är kul att odla och som kan sås inomhus i mars. Välj mellan en mängd olika sorter, från milda paprikor till hetare sorter.

  1. Basilika

Basilika är en ört som är enkel att odla och som kan sås inomhus i mars. Det finns många olika sorter att välja mellan, inklusive söt basilika och Thai basilika.

  1. Koriander

Koriander är en annan ört som är kul att odla och som kan sås inomhus i mars. Det är en krydda som används i många olika rätter, inklusive mexikanska och asiatiska rätter.

  1. Ärtor

Ärtor är en annan grönsak som kan sås inomhus i mars. Dessa växter trivs i svalare temperaturer och ger en härlig skörd under våren.

  1. Spenat

Spenat är en lätt grönsak att odla och kan sås inomhus i mars. Det finns många olika sorter att välja mellan, inklusive babyleaf spenat och savoy spenat.

  1. Rödbetor

Rödbetor är en annan grönsak som kan sås inomhus i mars. Dessa växter ger en härlig skörd av rotsaker som kan användas i många olika rätter.

  1. Grönkål

Grönkål är en annan grönsak som trivs i svalare temperaturer. De kan sås inomhus i mars och är relativt lätta att odla.

  1. Solrosor

Solrosor är en blomma som kan sås inomhus i mars. Dessa blommor är vackra och kan användas för att locka bin och fjärilar till din trädgård.

Att odla frön är ett roligt och spännande sätt att starta din egen trädgård eller grönsaksodling. Genom att odla dessa 10 frön i mars kan du förbereda dig för en härlig trädgårdssäsong och en god skörd.

Populärt just nu